Bureau

StijnvandenBoogaard Architecture is een groeiend architectenbureau, gevestigd in het centrum van Den Haag. Met ons team van architecten, projectleiders en tekenaars werken wij dagelijks aan een breed scala aan projecten, variërend van binnenstedelijke herontwikkeling, herbestemmingen, restauratie op het gebied van nieuwbouw en exclusieve private opdrachten.

Wij werken innovatief en toekomstgericht, met aandacht voor het programma van wensen en oog voor detail. Daarmee leveren wij een bijdrage aan tijdloze architectuur, die recht doet aan de omgeving, de gebruikers, de functie en beleving.

Iedere ontwerpopgave is uniek. Iedere opdrachtgever is uniek. Daarom denken wij niet in concepten, maar vertalen wij de specifieke wensen van iedere opdrachtgever naar een uniek en goed passend ontwerp. Licht, beleving, duurzaamheid, materiaalkeuze en kleur zijn hierin voor ons onmisbare ingrediënten.

Ons bureau ontwerpt niet alleen, wij nemen desgewenst ook het traject van aanbesteding voor onze rekening, evenals het projectmanagement, de bouwbegeleiding en het ontwerpen van tuin en interieur.